Huwelijk

Het huwelijk is één van de mooiste gebeurtenissen in iemands leven. Het is een eer om deel uit te mogen maken van deze mooie dag. Omdat de dag voorbij vliegt is het mijn streven om een blijvende herinnering te maken zodat jullie deze mooie dag kunnen herbeleven.

Als fotograaf is het mijn taak deze dag op een bijzondere en exclusieve manier vast te leggen. Indien u kiest voor mij als fotograaf op uw trouwdag zal ik vooraf jullie wensen met u en uw partner bespreken. Niets is mij te gek! Jullie wens staat centraal op deze mooie dag!

Aan de hand van het gesprek zal ik voorafgaand aan jullie trouwdag de (indien mogelijk) trouwlocatie bezoeken en de locatie(‘s) voor de foto’s uitzoeken en verkennen.

Als de trouwdag eenmaal is aangebroken zal ik van de gehele dag (afhankelijk van het pakket) foto’s maken waar u naar terug kan kijken alsof u dag opnieuw beleefd!  Gedurende de dag zal ik onopvallend aanwezig zijn. Dit vanuit mijn achtergrond als persfotograaf. Op deze manier kunnen jullie volop genieten van de dag met uw dierbaren, zonder het idee te hebben de gehele dag te moeten poseren.

Omdat jullie waarschijnlijk erg nieuwsgierig zullen zijn naar het eindresultaat en dit graag aan jullie familie en vrienden willen laten zien, zal ik er binnen twee weken voor zorgen dat jullie de foto’s bewerkt aangeleverd krijgen op een dvd of usb-stick.

 

Indien u ter afsluiting van jullie huwelijksdag kiest voor een album, zal ik jullie wensen met u en uw partner bespreken om vervolgens een mooie herinnering van uw dag te maken.

 

  • Indien u nog opzoek bent naar een visagiste en haarstyliste, kunt u eens een kijkje nemen op de website van Lienke Blouw.

 

 

Slider